--_WOW_--3--
1 sayfadaki 1 sayfası
--_WOW_--3--
Mail+Cloth+Plate+Leather Giyebiliyor
Mace+Sword+Staff(Özellikle Araştırdım Kullanılabiliyor)+Axe+Polearm Kullanabilirler.
Armorları sayesinde Çok dayanıklıdırlar.
Oyunda En zor ölen Class lardan biridir.
Oyunda En Korkulan Class lardan biridir.
Kendini Healleyebilir Holly + Protection + Retribution Diye Talent sıralaması 3 e ayrılır
Kendin, healleyebilirler ve çevresindekileride.
Aura ları sayesinde Etrafındakilere ve kendine çok yararlı olurlar...
Holly :Kendini ve arkadaş çevreni Devamlı Kontrol altında Tutman için sana yararlı olacak Talent Bölümüdür.
Pro : Daha Çok defancive Yönünü iyi yapan ama diğer 2 talent sıralamalarının işine yarayacak bir talent bölümüdür.
Retri : Tamamen attack verebilmen için Çok yararlı bir talent tablosudur şahsen Pro+Retri li bir pala Savaşta kolay kolay yenilmez
World Of Warcraft Dünyasının Vazgeçilmez karakterlerindendir tanrının sağ kolu olarak bilinir yüce bir Şovalyedir.
Oynamasını bilen bir kişi bu karakterle yapamayacağı hiç birşey yoktur(Ben Bütünleşmiş Bir Vaziyetteyim)
Kendi Şovalye Zırhlı Atlarını Çıkarabilirler...(Görev Sayesinde)
Pek çok kişi Paladinin aggro tutmada yetersiz, zayıf bir karakter olduğunu söyler. Bu nedenle level 60 paladinlerin yüzde 70 kadarı Holy Paladin build yapmış durumda. Ancak gerçekten nasıl bir sınıfla oynadığını iyi bilenler Paladinin aggro tutmada gerçekten oldukça iyi olabileceğinin farkında. Bir Paladinin bir Warrior kadar iyi bir Tank olabildiğini kanıtlamak için uzun süren deneyimler ve sürekli değiştirmekten 60g cost a gelen unlearn talent ile birlikte bazı yargılara vardım, sonunda bu naciz rehberi hazırladım.
Temel Skiller
Aggro çeken ve tutan bir Paladin olabilmek için Protection Skill Tree ye önem vermek zorundayız. Bu yazıyı üç bölüme ayıracağım
1)Threat yaratmak
2)Damage düşürmek
3)Manayı korumak
1)Threat yaratmak
Bu bölümü anlatmadan önce Threatin ne olduğunu anlatmam gerekir. Yaratığı kendinize çekmekteki temel amaç, yaratığı damage veren heal yapan Caster karakterlerden uzak tutmaktır. Bu nedenle yaratığın ilgisini sürekli kendi üstünüzde tutmalısınız. İşte yaratığın size yönelmesini sağlayan şeye biz Threat diyoruz.
Aggroyu çektikten sonra onun casterlara saldırmadan üstünüzde kalmasını sağlamak için Threat yaratmak zorundasınız. Burdaki temel büyülerimiz Judgement of Fury ve Blessings of Salvation. Ancak biraz Seal of Furye değinmek istiyorum
Seal of Fury, saldırınızda orta derecede Threat yaratan bir Paladin özelliğidir. Ancak yaratıktan castera gelecek bir karşı saldırıda oldukça güçsüz kalabilir çünkü her defasında Threat yaratmaz.
Judgement of Fury ise gerçekten çok çok güçlü ve çok daha etkili Threat yaratır.Ama bunu tek başına yapamaz. Judgement of Fury çok geniş ve güçlü Threati yaratabilmek için, Holy Damage a ihtiyaç duyar.
Burda önemli olan husus şu. Hızlı, çok sayıde vereceğiniz küçük "Holy Damage" lar, yavaş tek bir kerede gelen büyük "Holy Damage" dan daha fazla Threat yaratır.
Peki ya Threat yaratmak için bu kadar Holy Damage i nasıl vereceğiz ?
Seal of Righteousness
Seal of Command saçmalığını unutun. Molten Core boyunca Seal of Commandin sadece 2 kere geldiği savaşları bilirim. Seal of Righteousness ise hemen hemen her vuruşunuzda Holy Damage verir ve bu haliyle Seal of Commandin yaklaşık 20 30 katı kadar Threat yaratır.
Holy Shield
Paladinin kesinlikle en kıyak büyülerinden biridir. 10 saniye veya 4 block boyunca, block rate inizi yüzde 30 arttırır, her block la birlikte 50 holy damage verir ( Rank 1 ) Judgement of Fury ile birlikte, hem Threat yaratma, hem Damage düşürmeyi bir arada yapar.
Consecration
Belli bir bölge içinde tam olarak 8 "Holy Damage", bunun Judgement of Fury ile birlikte yaratacağı Threat i bir düşünün. Bunu Judgement of Fury li bir yaratığa yaptığınızda kıyamet gününe kadar yaratık peşinizden koşar.
Blessing of Salvation
Uyguladığınız takım arkadaşanızın yarattığı Threat i düşüren bu skilli, Casterlara yapın ve her 5 dakikada bir yapmaya devam edin. Onların Threatinin düşmesi demek, sizin Threat inizin yükselmesi demektir.
Judgement büyüsünün belli bir cooldowni var. Bu durumda birden fazla yaratık geldiğinde ne yapacağız. Bunu şöyle bir örnekle anlatalım.
Stratholme de karşıda 6 mobluk bir grup var. Mage birini Polymorph ladı, Rogue birine Sapp yaptı. Geriye kaldı 4 tane. Paladin Judgement of Fury i hemen Mage e saldıranın üstüne uyguladı ve hemen ardından Consecration bastı. Bu yaratık zaten onun üstüne muhakkak gelicektir. Paladin bunların üstüne bir Seal of Fury daha yaptı ve 4 hedef arasında sürekli değişim yaparak vurmaya başladı. Bir süre sonra Blessings of Salvation li Mage ve Rogue aggrosuz rahat bir şekilde Damage verirken, Paladinde sürekli Consecration basarak Threat yaratmaya devam etti.
Tabi bu sadece bir örnek, bunun gibi daha pek çok yöntemi kendi tekniğinizle uygulayabilirsiniz.
Aggroyu kaybetme ve geri alma
Ne kadar iyi bir Warrior veya Paladin olursanız olun, kesinlikle Aggroyu kaybediceksiniz. Burda önemli olan onu geri alabilmektedir.
Blessings of Protection
Bu büyü bir nevi aggroyu tersine çevirmek gibidir. Yaptığınız anda aggro Casterdan başka bir karaktere doğru kayar, genellikle size. Ancak bu büyü sadece Pyshical Damage içindir, bir Fire elemental bu büyüye rağmen Castera çok rahat damage vermeye devam edebilir. Bu durumda
Hammer of Justice
Oldukça güçlü bir Stun özelliğidir. Genellikle Aggroyu Caster moblardan kaybettiğiniz anda uygulamanızı tavsiye ederim, Stun süresi boyunca rahatlıkla Threat yaratıp aggroyu geri alabilirsiniz. Bu nedenle bu büyüyü iyi saklayın
Damage düşürmek
Threat yaratmak böyle incelikli bir iş olduğuna göre, damage düşürmekde sadece Plate giymekten ibaret değildir tahmin edeceğiniz gibi. Aslında genel kanınıda aksine, bir Paladin bir warriordan kat kat daha fazla Armora sahip olabilir.
Shield
Her zaman Shield giyin. Bunu sorgulamanın sanırım fazla gereği yok.
Blessings of Salvation
Pek çok açıdan sorgulanabilecek bir büyü. Ancak yinede çok büyük damage veren yaratıklara karşı işe yarar olduğunu söyleyip uygulayan arkadaşlarım var. Bugüne kadar kullanma gereği duymadım.
Blessings of Sacrifice
Stratholme gibi küçük elite olmayan bir arada çok sayılı gruplar halinde bulunan yaratıklara karşı etkilidir. Genellikle bu küçük yaratıkların Aggrosu tamamen Mage in üstündedir. İşte bu gibi durumlarda işe yarar bir büyüdür buda.
Divine Intervention
Bir Paladinin oyunu ne kadar iyi oynadığını veya ne kadar yetenekli olduğunu ortaya çıkartan büyüdür bu. Kendinizi öldürüp büyüyü yaptığınız kişiyi bir nevi Divine Shieldla sarmaya benzer, sadece bu büyüye sahip olan hareket edemez, büyü yapamaz. Ancak şöyle bir durum varki büyüyü yaptığınız kişi büyü sona erdikten sonra yaratıklar spawn oldukları yere dönene kadar Aggro çekmez( döndükten sonra çatır çatır çeker ), hiç kimse saldırmaz. Bu durumu şöyle açıklıyim
Majordomoda bütün grubun yarısı öldü diğerleri içinde hiç bir umut yok. Ayakta kalan son Prieste Paladin bu büyüyü yapıp kendini öldürdü, Prieste saldıran yaratık ona damage verememeye başladı en sonundada Aggro Priestten gitti, yaratık bir başkasına saldırdı, bu arada hareket edemeyen, büyü yapamayan Priest herkez öldükten sonra Spawn noktalarına giden yaratıkların aggrosunu çekmedi ve güvenli bir mesafeden Ressurectiona başladı. Böylece oraya kadarki emekler boşa gitmemiş oldu.
Manayı korumak
Warriorlar bildiğiniz gibi Rage puanı harcıyolar Threat yaratmak ve Aggro çekmek için, bizde yüksek oranda mana harcayabiliriz, eğer her büyünün Rank 5 ini yaparsak tabi.
Blessings of Wisdom
5 saniyede 30 mana veren bir blessing. Bunu sürekli üstümüzde tutmamamız için çok çeşitli sebebler var.
Rank 1 büyüler
Rank 1 Seal of Righteousness 20 mana ister. Judgement of Fury ile birlikte Rank 1 Seal of Righteousness in yaratacağı Threat, Rank 5 ile aynı miktarda, çünkü Judgement of Fury "Holy Damage" ın olup olmadığına bakar, hasarın miktarına değil. Blessings of Wisdom ise 5 saniyede 30 mana doldurur. Aynı şeyler Rank 1 Consecration ve Rank 1 Holy Shield içinde geçerli. Önemli olan Holy Damage olması.
Seal of Wisdom, Judgement of Wisdom
Manaya ihtiyaç duydugunuzda ve aggroların sizde olduğuna emin olduktan sonra uygulayabileceğiniz bir kombinasyondur. Ancak aggroyu kaybetme tehlikesi yüksektir.
4)Talent dağılımı
Aggro tutmaya hevesli Paladinler olarak hem Holy Shield a hem Consecration a sahip olmak zorundayız. Bu da demek oluyorki Divine Favora ulaşamıyacağız. Ama inanın çok fazla bir şey kaçırmıyorsunuz.
Retribution Tree
Burda pek çok defensive özellik taşıyan talent var. Bu nedenle Consecration a ulaşmak için bunları kullanmanızı öneririm.
Improved Blessings of Might 5/5: Bir nevi zorunluluk gibi çünkü asıl üstümüzdeki sürekli blessing bu olucak.
Benediction 5/5: Bu da Consecrationa ulaşmak için zorunlu olarak 5 puan vereceğimiz bir talent. Ama işe yarar yanı yüzde 15 mana cost indirmesi,bununla birlikte Consecration Rank 1 neredeyse bedavaya geliyor.
Deflection 5/5: Parry Chance yüzde 5 artıyorki gerçekten işe yarar bir talent bu.
Anticipation 5/5: Kesinlikle burdaki en işe yarar Talent. High End Instance larda Aggro tutmak, Damage düşürmek tamamiyle +defense skilli üstüne dönüyor. 300 Defense Skill in yanında 425 450 Defense Skilli dramatik bir şekilde Block, Dodge, Parry rate ini arttiriyor, öyleki Onyxia bile Critical yapamaz hale gelebiliyor.
Consecration 1/1: Eh zaten amacımız burda buna ulaşmaktı
Protection Tree
Improved Devotion Aura 5/5: Devotion Auraya yüzde 20 oranına artış sağlıyor, gayet faydalı bir Talent.
Redoubt 5/5: İşte Anticipation ve Holy Shield la birlikte ölümsüz olmanızı sağlıyacak talent. Critical Damage yediğinizde Block Rate inizi yüzde 30 arttırır, bunun üstüne Holy Shield açtığınızda yüzde 60 block rate iniz hazır, ki bu orandaki Block Rate le sürekli Block yaparsınız, Holy Damage iniz artar ve Threat Fabrikası olursunuz bir anda.
Improved Blessings of Protection 2/2 Gerçekten işe yarar çünkü Cooldown i 120 saniyeye düşürür, ki bu Blessing Molten Core da sürekli kullanacağınız bir blessing haline gelicek.
Toughness 5/5: İtemlardan gelen Armor u yüzde 10 oranında arttırır, bu da Lightforge Setle düşününce yüzde 5lik bir Damage Reduction artişi demektir.
Shield Specialization 5/5: Shieldin Damage indirme gücünü yüzde 25 arttırırki oldukça faydalıdır, ayrıca Holy Shield içinde lazımdır bunlar.
Improved Blessings of Protection 2/2: Bununla birlikte Salvation gibi sürekli yapacağınız bir Blessing 15 dakika süresinde kaybolmaz.
Holy Shield 1/1: Burdaki öncelikli talent zaten bu. Kesinlikle diğerlerinden önce buna ulaşmaya çalışın ( Level 1 den başlayanlar için )
Genel olarak bütün Talent dağılımı şu şekilde oluyor
Protection Tree - 30
Improved Devotion Aura 5/5
Redoubt 5/5
Improved Blessing of Protection 2/2
Toughness 5/5
Improved Seal of Fury 5/5
Shield Specialization 5/5
Holy Shield 1/1
Improved Blessing of Salvation 2/2
Retribution Tree - 21
Improved Blessing of Might rank 5/5
Benediction rank 5/5
Deflection rank 5/5
Anticipation rank 5/5
Consecration rank 1/1
Son söz olarak, level 40 a kadar gerçek anlamda Retribution paladinler çok çok güçlü, işler 60 a kadar inanılmaz bir şekilde değişiyor ne yazıkki. Bu build PvE de gerçek anlamıyla ölmeyen bir karakter ancak PvP yi tamamiyle unutun.
Mace+Sword+Staff(Özellikle Araştırdım Kullanılabiliyor)+Axe+Polearm Kullanabilirler.
Armorları sayesinde Çok dayanıklıdırlar.
Oyunda En zor ölen Class lardan biridir.
Oyunda En Korkulan Class lardan biridir.
Kendini Healleyebilir Holly + Protection + Retribution Diye Talent sıralaması 3 e ayrılır
Kendin, healleyebilirler ve çevresindekileride.
Aura ları sayesinde Etrafındakilere ve kendine çok yararlı olurlar...
Holly :Kendini ve arkadaş çevreni Devamlı Kontrol altında Tutman için sana yararlı olacak Talent Bölümüdür.
Pro : Daha Çok defancive Yönünü iyi yapan ama diğer 2 talent sıralamalarının işine yarayacak bir talent bölümüdür.
Retri : Tamamen attack verebilmen için Çok yararlı bir talent tablosudur şahsen Pro+Retri li bir pala Savaşta kolay kolay yenilmez
World Of Warcraft Dünyasının Vazgeçilmez karakterlerindendir tanrının sağ kolu olarak bilinir yüce bir Şovalyedir.
Oynamasını bilen bir kişi bu karakterle yapamayacağı hiç birşey yoktur(Ben Bütünleşmiş Bir Vaziyetteyim)
Kendi Şovalye Zırhlı Atlarını Çıkarabilirler...(Görev Sayesinde)
Pek çok kişi Paladinin aggro tutmada yetersiz, zayıf bir karakter olduğunu söyler. Bu nedenle level 60 paladinlerin yüzde 70 kadarı Holy Paladin build yapmış durumda. Ancak gerçekten nasıl bir sınıfla oynadığını iyi bilenler Paladinin aggro tutmada gerçekten oldukça iyi olabileceğinin farkında. Bir Paladinin bir Warrior kadar iyi bir Tank olabildiğini kanıtlamak için uzun süren deneyimler ve sürekli değiştirmekten 60g cost a gelen unlearn talent ile birlikte bazı yargılara vardım, sonunda bu naciz rehberi hazırladım.
Temel Skiller
Aggro çeken ve tutan bir Paladin olabilmek için Protection Skill Tree ye önem vermek zorundayız. Bu yazıyı üç bölüme ayıracağım
1)Threat yaratmak
2)Damage düşürmek
3)Manayı korumak
1)Threat yaratmak
Bu bölümü anlatmadan önce Threatin ne olduğunu anlatmam gerekir. Yaratığı kendinize çekmekteki temel amaç, yaratığı damage veren heal yapan Caster karakterlerden uzak tutmaktır. Bu nedenle yaratığın ilgisini sürekli kendi üstünüzde tutmalısınız. İşte yaratığın size yönelmesini sağlayan şeye biz Threat diyoruz.
Aggroyu çektikten sonra onun casterlara saldırmadan üstünüzde kalmasını sağlamak için Threat yaratmak zorundasınız. Burdaki temel büyülerimiz Judgement of Fury ve Blessings of Salvation. Ancak biraz Seal of Furye değinmek istiyorum
Seal of Fury, saldırınızda orta derecede Threat yaratan bir Paladin özelliğidir. Ancak yaratıktan castera gelecek bir karşı saldırıda oldukça güçsüz kalabilir çünkü her defasında Threat yaratmaz.
Judgement of Fury ise gerçekten çok çok güçlü ve çok daha etkili Threat yaratır.Ama bunu tek başına yapamaz. Judgement of Fury çok geniş ve güçlü Threati yaratabilmek için, Holy Damage a ihtiyaç duyar.
Burda önemli olan husus şu. Hızlı, çok sayıde vereceğiniz küçük "Holy Damage" lar, yavaş tek bir kerede gelen büyük "Holy Damage" dan daha fazla Threat yaratır.
Peki ya Threat yaratmak için bu kadar Holy Damage i nasıl vereceğiz ?
Seal of Righteousness
Seal of Command saçmalığını unutun. Molten Core boyunca Seal of Commandin sadece 2 kere geldiği savaşları bilirim. Seal of Righteousness ise hemen hemen her vuruşunuzda Holy Damage verir ve bu haliyle Seal of Commandin yaklaşık 20 30 katı kadar Threat yaratır.
Holy Shield
Paladinin kesinlikle en kıyak büyülerinden biridir. 10 saniye veya 4 block boyunca, block rate inizi yüzde 30 arttırır, her block la birlikte 50 holy damage verir ( Rank 1 ) Judgement of Fury ile birlikte, hem Threat yaratma, hem Damage düşürmeyi bir arada yapar.
Consecration
Belli bir bölge içinde tam olarak 8 "Holy Damage", bunun Judgement of Fury ile birlikte yaratacağı Threat i bir düşünün. Bunu Judgement of Fury li bir yaratığa yaptığınızda kıyamet gününe kadar yaratık peşinizden koşar.
Blessing of Salvation
Uyguladığınız takım arkadaşanızın yarattığı Threat i düşüren bu skilli, Casterlara yapın ve her 5 dakikada bir yapmaya devam edin. Onların Threatinin düşmesi demek, sizin Threat inizin yükselmesi demektir.
Judgement büyüsünün belli bir cooldowni var. Bu durumda birden fazla yaratık geldiğinde ne yapacağız. Bunu şöyle bir örnekle anlatalım.
Stratholme de karşıda 6 mobluk bir grup var. Mage birini Polymorph ladı, Rogue birine Sapp yaptı. Geriye kaldı 4 tane. Paladin Judgement of Fury i hemen Mage e saldıranın üstüne uyguladı ve hemen ardından Consecration bastı. Bu yaratık zaten onun üstüne muhakkak gelicektir. Paladin bunların üstüne bir Seal of Fury daha yaptı ve 4 hedef arasında sürekli değişim yaparak vurmaya başladı. Bir süre sonra Blessings of Salvation li Mage ve Rogue aggrosuz rahat bir şekilde Damage verirken, Paladinde sürekli Consecration basarak Threat yaratmaya devam etti.
Tabi bu sadece bir örnek, bunun gibi daha pek çok yöntemi kendi tekniğinizle uygulayabilirsiniz.
Aggroyu kaybetme ve geri alma
Ne kadar iyi bir Warrior veya Paladin olursanız olun, kesinlikle Aggroyu kaybediceksiniz. Burda önemli olan onu geri alabilmektedir.
Blessings of Protection
Bu büyü bir nevi aggroyu tersine çevirmek gibidir. Yaptığınız anda aggro Casterdan başka bir karaktere doğru kayar, genellikle size. Ancak bu büyü sadece Pyshical Damage içindir, bir Fire elemental bu büyüye rağmen Castera çok rahat damage vermeye devam edebilir. Bu durumda
Hammer of Justice
Oldukça güçlü bir Stun özelliğidir. Genellikle Aggroyu Caster moblardan kaybettiğiniz anda uygulamanızı tavsiye ederim, Stun süresi boyunca rahatlıkla Threat yaratıp aggroyu geri alabilirsiniz. Bu nedenle bu büyüyü iyi saklayın
Damage düşürmek
Threat yaratmak böyle incelikli bir iş olduğuna göre, damage düşürmekde sadece Plate giymekten ibaret değildir tahmin edeceğiniz gibi. Aslında genel kanınıda aksine, bir Paladin bir warriordan kat kat daha fazla Armora sahip olabilir.
Shield
Her zaman Shield giyin. Bunu sorgulamanın sanırım fazla gereği yok.
Blessings of Salvation
Pek çok açıdan sorgulanabilecek bir büyü. Ancak yinede çok büyük damage veren yaratıklara karşı işe yarar olduğunu söyleyip uygulayan arkadaşlarım var. Bugüne kadar kullanma gereği duymadım.
Blessings of Sacrifice
Stratholme gibi küçük elite olmayan bir arada çok sayılı gruplar halinde bulunan yaratıklara karşı etkilidir. Genellikle bu küçük yaratıkların Aggrosu tamamen Mage in üstündedir. İşte bu gibi durumlarda işe yarar bir büyüdür buda.
Divine Intervention
Bir Paladinin oyunu ne kadar iyi oynadığını veya ne kadar yetenekli olduğunu ortaya çıkartan büyüdür bu. Kendinizi öldürüp büyüyü yaptığınız kişiyi bir nevi Divine Shieldla sarmaya benzer, sadece bu büyüye sahip olan hareket edemez, büyü yapamaz. Ancak şöyle bir durum varki büyüyü yaptığınız kişi büyü sona erdikten sonra yaratıklar spawn oldukları yere dönene kadar Aggro çekmez( döndükten sonra çatır çatır çeker ), hiç kimse saldırmaz. Bu durumu şöyle açıklıyim
Majordomoda bütün grubun yarısı öldü diğerleri içinde hiç bir umut yok. Ayakta kalan son Prieste Paladin bu büyüyü yapıp kendini öldürdü, Prieste saldıran yaratık ona damage verememeye başladı en sonundada Aggro Priestten gitti, yaratık bir başkasına saldırdı, bu arada hareket edemeyen, büyü yapamayan Priest herkez öldükten sonra Spawn noktalarına giden yaratıkların aggrosunu çekmedi ve güvenli bir mesafeden Ressurectiona başladı. Böylece oraya kadarki emekler boşa gitmemiş oldu.
Manayı korumak
Warriorlar bildiğiniz gibi Rage puanı harcıyolar Threat yaratmak ve Aggro çekmek için, bizde yüksek oranda mana harcayabiliriz, eğer her büyünün Rank 5 ini yaparsak tabi.
Blessings of Wisdom
5 saniyede 30 mana veren bir blessing. Bunu sürekli üstümüzde tutmamamız için çok çeşitli sebebler var.
Rank 1 büyüler
Rank 1 Seal of Righteousness 20 mana ister. Judgement of Fury ile birlikte Rank 1 Seal of Righteousness in yaratacağı Threat, Rank 5 ile aynı miktarda, çünkü Judgement of Fury "Holy Damage" ın olup olmadığına bakar, hasarın miktarına değil. Blessings of Wisdom ise 5 saniyede 30 mana doldurur. Aynı şeyler Rank 1 Consecration ve Rank 1 Holy Shield içinde geçerli. Önemli olan Holy Damage olması.
Seal of Wisdom, Judgement of Wisdom
Manaya ihtiyaç duydugunuzda ve aggroların sizde olduğuna emin olduktan sonra uygulayabileceğiniz bir kombinasyondur. Ancak aggroyu kaybetme tehlikesi yüksektir.
4)Talent dağılımı
Aggro tutmaya hevesli Paladinler olarak hem Holy Shield a hem Consecration a sahip olmak zorundayız. Bu da demek oluyorki Divine Favora ulaşamıyacağız. Ama inanın çok fazla bir şey kaçırmıyorsunuz.
Retribution Tree
Burda pek çok defensive özellik taşıyan talent var. Bu nedenle Consecration a ulaşmak için bunları kullanmanızı öneririm.
Improved Blessings of Might 5/5: Bir nevi zorunluluk gibi çünkü asıl üstümüzdeki sürekli blessing bu olucak.
Benediction 5/5: Bu da Consecrationa ulaşmak için zorunlu olarak 5 puan vereceğimiz bir talent. Ama işe yarar yanı yüzde 15 mana cost indirmesi,bununla birlikte Consecration Rank 1 neredeyse bedavaya geliyor.
Deflection 5/5: Parry Chance yüzde 5 artıyorki gerçekten işe yarar bir talent bu.
Anticipation 5/5: Kesinlikle burdaki en işe yarar Talent. High End Instance larda Aggro tutmak, Damage düşürmek tamamiyle +defense skilli üstüne dönüyor. 300 Defense Skill in yanında 425 450 Defense Skilli dramatik bir şekilde Block, Dodge, Parry rate ini arttiriyor, öyleki Onyxia bile Critical yapamaz hale gelebiliyor.
Consecration 1/1: Eh zaten amacımız burda buna ulaşmaktı
Protection Tree
Improved Devotion Aura 5/5: Devotion Auraya yüzde 20 oranına artış sağlıyor, gayet faydalı bir Talent.
Redoubt 5/5: İşte Anticipation ve Holy Shield la birlikte ölümsüz olmanızı sağlıyacak talent. Critical Damage yediğinizde Block Rate inizi yüzde 30 arttırır, bunun üstüne Holy Shield açtığınızda yüzde 60 block rate iniz hazır, ki bu orandaki Block Rate le sürekli Block yaparsınız, Holy Damage iniz artar ve Threat Fabrikası olursunuz bir anda.
Improved Blessings of Protection 2/2 Gerçekten işe yarar çünkü Cooldown i 120 saniyeye düşürür, ki bu Blessing Molten Core da sürekli kullanacağınız bir blessing haline gelicek.
Toughness 5/5: İtemlardan gelen Armor u yüzde 10 oranında arttırır, bu da Lightforge Setle düşününce yüzde 5lik bir Damage Reduction artişi demektir.
Shield Specialization 5/5: Shieldin Damage indirme gücünü yüzde 25 arttırırki oldukça faydalıdır, ayrıca Holy Shield içinde lazımdır bunlar.
Improved Blessings of Protection 2/2: Bununla birlikte Salvation gibi sürekli yapacağınız bir Blessing 15 dakika süresinde kaybolmaz.
Holy Shield 1/1: Burdaki öncelikli talent zaten bu. Kesinlikle diğerlerinden önce buna ulaşmaya çalışın ( Level 1 den başlayanlar için )
Genel olarak bütün Talent dağılımı şu şekilde oluyor
Protection Tree - 30
Improved Devotion Aura 5/5
Redoubt 5/5
Improved Blessing of Protection 2/2
Toughness 5/5
Improved Seal of Fury 5/5
Shield Specialization 5/5
Holy Shield 1/1
Improved Blessing of Salvation 2/2
Retribution Tree - 21
Improved Blessing of Might rank 5/5
Benediction rank 5/5
Deflection rank 5/5
Anticipation rank 5/5
Consecration rank 1/1
Son söz olarak, level 40 a kadar gerçek anlamda Retribution paladinler çok çok güçlü, işler 60 a kadar inanılmaz bir şekilde değişiyor ne yazıkki. Bu build PvE de gerçek anlamıyla ölmeyen bir karakter ancak PvP yi tamamiyle unutun.
1 sayfadaki 1 sayfası
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz